UTRUSTNING

Vi på Offentlig Säkerhet har många års erfarenhet av produkter inom området teknisk säkerhet. Vi är en produktoberoende leverantör som anpassar produkter och tjänster utifrån kundens behov och de lagkrav som reglerar kundens verksamhet på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Offentlig Säkerhet och våra leverantörer är certifierade enligt gällande lagstiftning utifrån olika kunders behov och krav.

Vill du veta mer? Lämna din e-mailadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig.



Genom att klicka på skicka accepterar du vår integritetspolicy

Röntgenutrustning

Offentlig Säkerhet erbjuder röntgenutrustning till kunder för att detektera, förebygga och eliminera hot på känsliga platser exempelvis flygplatser, kärnkraftverk, fängelser, tullstationer, domstolar och offentliga byggnader. Vi, tillsammans med våra leverantörer, har levererat lösningar till bland annat flygplatser, tull, kriminalvård, kärnkraftverk och offentliga byggnader. Våra röntgenutrustningar är anpassade för bagage, gods, post, paket och fordon.

Metalldetektorer

Offentlig Säkerhet erbjuder metalldetektorer som hjälper kunder att detektera, förebygga och eliminera hot på känsliga platser till exempel flygplatser, kärnkraftverk, fängelser, domstolar, arenor och offentliga byggnader. Vi, tillsammans med våra leverantörer, har levererat lösningar till bland annat flygplatser, kärnkraftverk, fängelser, domstolar, arenor och offentliga byggnader.

Sprängämnesdetektorer

Offentlig Säkerhet AB erbjuder sprängämnesdetektorer som hjälper kunder att eliminera att sprängämnen förs in på känsliga platser såsom kärnkraftverk, hamnar, flygplatser, fängelser och offentliga byggnader. Vi, tillsammans med våra leverantörer, har levererat lösningar till bland annat kärnkraftverk, hamnar, flygplatser, fängelser och offentliga byggnader.